Information med anledning av covid-19-viruset

29 april, 2020 av Oskar Birkne
Uppdaterad 22/11 -20
Det är en tung period just nu med mycket osäkerhet runt smittspridningen av coronaviruset covid-19.

För att inte bidra till spridningen och för att skapa förutsägbarhet i denna annars osäkra tid har vi beslutat att fr.o.m. måndag 23 november bedriver vi ingen fysisk scoutverksamhet i Kallhälls scoutkår. Förhoppningen är att dra igång igen vecka 4 år 2021.

Var uppmärksam på information från er avdelning. Kanske blir det något digitalt möte eller någon uppgift att lösa under tiden vi inte har någon verksamhet. För vuxna kommer ledarmöten och styrelsemöten ske digitalt.

Om ni har några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta vår ordförande Joanna. Var rädd om er allihopa och tänk på att en scout känner ansvar för sig själv och andra!